Om oss

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vi vet hvordan man bygger et steinhus

City Steinhus leverer betonghus av høy standard som er utviklet for et kaldt nordisk klima. Betonghus -konseptet er opprinnelig utviklet i vårt naboland Finland, hvor det allerede er levert flere tusen hus av denne typen boliger. For våre kunder er konseptet synonymt med god service, høy kvalitet, enkel byggeprosess og en sikker prosjektøkonomi.

Alle våre betongprodukter produseres i Finland av Lammi Betong Ab. Produktene er av høy kvalitet og med detaljer og løsninger som er banebrytende på sitt område. Lammi Betong Ab er en pioner innen utvikling og produksjon av betongprodukter. Yttervegger konstruert av Lammi Varmeblokker er det beste valget for en yttervegg og de gir en utmerket isolering mot kulde, lyd og andre ytre påkjenninger.

Vårt prinsipp er å levere individuelle løsninger som gir maksimalt frihet i planleggingsfasen. Dette betyr ikke høyere kostnader, men en optimal tilrettelegging av byggherrens behov og budsjett. Et steinhus er en sikker investering som holder sin verdi – år etter år.

Mer enn summen av sine deler

Lammi produktene gjør det mulig på en enkel måte for deg å bygge lavenergi- eller passiv hus etter dine behov. Via våre samarbeidspartnere kan vi anbefale ansvarlige utførende for alle fag som kjenner City Steinhus konseptet og som er kjent med Lammi produktene. Kombinasjon og samspill av gjennomtenkte detaljer og gode produktegenskaper gir miljøvennlige og energieffektive hus.

Gode U-verdier i yttervegger og vinduer alene vil ikke gi den optimale løsningen. Derfor tilbyr vi løsninger som er tilpasset hverandre samt all den kunnskap som trengs for å levere et energieffektiv hus. Gjennomtenkt husteknikk og riktig valg og plassering av vinduer og dører gir et energiøkonomisk hus, men også god bokomfort og trivsel.

Den beste referansen for Lammi Betong produktene er at de er bestselgere for steinhusbygging i sitt opprinnelige hjemland i Finland og de har vunnet flere kvalitetspriser for sine produkter.