Hvordan jobber vi med deg

        

Alle kunder er individuelle

Våre kunder vil ha individuelle og personlige hus. City Steinhus hører på dine ønsker og behov – og derfor tilbyr vi i utgangspunktet ikke standard ferdighus. Vi har noen utvalgte hustyper i vår Idebank. Du kan få nyttige ideer og tips ved å se på disse sidene. Dersom man finner et hus man liker kan det være et godt utgangspunkt for en videre individuell tilpasning.  Derfor jobber vi sammen med et nettverk av faglige planleggere, arkitekter og entreprenører som kjenner City Steinhus konseptet. Ta kontakt med oss og vi hjelper deg å starte reisen mot ditt drømmehus. Dersom et hus i vår Idebank allerede  passer perfekt for deg kan du selvfølgelig få det fra oss som det er.

Klart innhold og budsjett

Vår standard leveranse består av fundamentering, yttervegger med vinduer og dører, etasjeskiller og yttertak. Dette er den største delen av kostnadene for et nytt hus. I tillegg kommer tekniske fag med ventilasjon, rørlegger, varmeanlegg og elektriker. Det sikreste og mest holdbare budsjettet får du ved å benytte våre samarbeidspartnere for levering av disse fagene. City Steinhus hjelper med å få tilbud eller estimater på disse tekniske leveransene. Siden dette er de største kostnadskomponentene i byggebudsjettet kan du tidlig planlegge hvor mye du har igjen i busjettet til innvendige innredningsarbeider.

Vi er med på hvert skritt

Vi tar vare på deg hele veien fra begynnelse til huset ditt er ferdig. Etter at vår hovedleveranse med å få huset utvendig ferdig og klart til innvendige arbeider så overlater vi deg ikke til deg selv. Du kan velge i hvilken grad vi skal støtte deg i gjennom hele byggeprosessen – vi kan for eksempel hjelpe med å kjøpe inn de beste og billigste innrednings firmaene osv.

Selvbyggere er heller ikke overlatt til å klare seg selv etter materialpakken er levert til byggeplassen. City Steinhus tilbyr nødvendig råd og støtte som du trenger for å bygge huset. Selvbyggere får vår Selvbyggereperm hvor man finner gode og tydlige instrukser for hvordan de ulike arbeidsfasene skal utføres. Det følger også med en huskeliste for selvbyggeren over hva som må gjøres. Selvbyggerpermen fungerer som en håndmanual på byggeplassen.